Uw vastgoedportefeuille uitbreiden kan via Ferax Vastgoed

Van een vastgoedportefeuille spreken wij als u meer dan 1 pand heeft dat u verhuurt. Dat kunnen kantoren zijn, winkels, opslaggebouwen en natuurlijk woningen. De meeste mensen beperken zich tot één categorie. Ferax Vastgoed belegt in panden waarin kamers, studio's en/of etages worden verhuurd. Onder studenten, singles en starters op de woningmarkt is een groot tekort aan woonruimte. De belegger die zich op deze markt richt zal zich weinig zorgen hoeven te maken over leegstand. U kunt dit ook zelf doen en uw eigen vastgoedportefeuillen opbouwen. De vastgoedportefeuille van Ferax Vastgoed.

Zelf beleggen in vastgoed en het beheren en verhuren kost tijd. Ferax Vastgoed 2 BV is opgezet als een instrument voor gezamenlijke belegging. U deelt volledig mee in de opbrengst van de vastgoedportefeuille.
Als u € 25.000 of meer investeert, deelt u elk jaar en ook bij verkoop mee in het volledige rendement van Ferax. Onder dat bedrag betaalt Ferax alleen 5% rente op de obligaties van inschrijvers die voor 1 september inschrijven (in plaats van 4%). U kunt al instappen vanaf € 1.000. Er zijn geen instapkosten en geen uitstapkosten. De directie rekent een redelijke vergoeding voor het management. Tot een inschrijving van € 25.000 betaalt u wel emissiekosten als vergoeding voor de administratiekosten.

In plaats van uw eigen vastgoedportefeuille opbouwen en beheren, kunt u dat ook door Ferax laten doen.

Beleggen met Ferax is Impact Beleggen.

Zij betaalbare woonruimte, u de opbrengst!

Prospectus aanvragen