Uw vastgoedportefeuille uitbreiden kan via Ferax Vastgoed

Van een vastgoedportefeuille spreken wij als u meer dan 1 pand heeft dat u verhuurt. Dat kunnen kantoren zijn, winkels, opslaggebouwen en natuurlijk woningen. De meeste mensen beperken zich tot één categorie. Ferax Vastgoed belegt in panden waarin kamers, studio's en/of etages worden verhuurd. Onder studenten, singles en starters op de woningmarkt is een groot tekort aan woonruimte. De belegger die zich op deze markt richt zal zich weinig zorgen hoeven te maken over leegstand. U kunt dit ook zelf doen en uw eigen vastgoedportefeuillen opbouwen. Ferax Vastgoed kan door het bundelen van inleg van veel particuliere beleggers beter spreiden dan dat de meeste mensen op hun eentje kunnen. De vastgoedportefeuille van Ferax omvat altijd meerdere panden in verschillende steden en wijken.

Zelf beleggen in vastgoed en het beheren en verhuren kost tijd. Ferax Vastgoed 2 BV is een instrument voor gezamenlijke belegging. U deelt volledig mee in de winst van de verhuur en verkoop van het vastgoed.
Als u € 25.000 of meer investeert, deelt u elk jaar en ook bij verkoop mee in de volledige rendement van Ferax. Onder dat bedrag betaalt Ferax alleen 5% rente op de obligaties van inschrijvers die voor 1 september inschrijven (in plaats van 4%). U kunt al instappen vanaf € 1.000. Er zijn geen instapkosten en geen uitstapkosten. De directie rekent een redelijke vergoeding voor het management. Tot een inschrijving van € 25.000 betaalt u wel emissiekosten als vergoeding voor de administratiekosten.

In plaats van uw eigen vastgoedportefeuille opbouwen en beheren, kunt u dat ook door Ferax laten doen.

Bereken uw rendement

Gemakkelijk instappen kan al vanaf €1000,-

Vaste rente 5%

{{ price1 }}

Niet mogelijk

Cumulatief bij 9%

{{ price2 }}

Niet mogelijk

Prospectus aanvragen

Beleggen met Ferax is Impact Beleggen.

Zij betaalbare woonruimte, u de opbrengst!

Prospectus aanvragen