Particulier beleggen in vastgoed bij Ferax Vastgoed

Beleggen in verhuurde woningen

De eerste vraag is, waarom je wilt investeren in vastgoed. Gaat het om een maandelijks inkomen, de cashflow, of is het de bedoeling te sparen voor later, voor een eigen prepensioen, een periode dat je kunt gaan doen waar je zin in hebt. Mits goed aangepakt kan dat best lukken in 20 jaar.

Wil je investeren in vastgoed, dan is het prettig wanneer je de investeringsgelden een lange tijd kunt missen. Verhuurde woonruimte wordt meestal maar beperkt verhandeld en kent een vrij stabiele inkomstenstroom. Om rendement te behalen zul je daarom meestal wat geduld moeten hebben. Bij voorkeur meerdere jaren, zodat je in een tijd van recessie of crisis niet meteen op de blaren hoeft te zitten.

Dan komt het punt of je het zelf gaat doen, wat heel goed mogelijk is als je grote bedragen achter de hand hebt. Als je twintig panden wilt hebben voor de verhuur maar daar het geld niet voor hebt dan kun je meedoen met een beleggingsfonds als Ferax Vastgoed. Die bundelt bedragen van vele beleggers om meerdere panden te kopen. Dat spreidt in soorten vastgoed, goed en redelijk renderend en verdeelt de risico's van bijvoorbeeld leegstand en onderhoud.

Bereken uw rendement

Gemakkelijk instappen kan al vanaf €1000,-

Vaste rente 5%

{{ price1 }}

Niet mogelijk

Cumulatief bij 9%

{{ price2 }}

Niet mogelijk

Prospectus aanvragen

Beleggen met Ferax is Impact Beleggen.

Zij betaalbare woonruimte, u de opbrengst!

Prospectus aanvragen