afm big afm small

Nieuwsblog

Zeer hoge rendementen op de vastgoedmarkt

De vastgoedmarkt is in beweging. De overdrachtsbelasting is verhoogd naar 10,4% en de financieringsrente beloopt nu al snel 6,75%. Ferax slaagt er toch zeer hoge rendementen voor u te maken. Wij kopen nog te verbouwen panden. Dan heb je even geen huurinkomsten, maar door verbouwing stijgt de waarde van een pand. Het rendement is meer dan 8%. Lat ...

lees meer

Wilt u ook meedoen met Serie 4?

Ferax kent geen emissiekosten, exitkosten of andere fondskosten. Het rendement voor onze obligatiehouders zal per jaar altijd wel rond de 6-8% liggen. De waardestijging brengt dat nog enkele procenten hoger. Alle winst per jaar én bij verkoop is voor de gezamenlijke beleggers.

lees meer

Ferax koopt voor Serie 4 een pand op het Stationsplein in Velp

Het is een studentenhuis met 27 kamers. Met een aankoopsom van circa €50.000 per kamer is dit een mooie aankoop voor Ferax.

lees meer

Obligatiehouders en relaties verstrekken verhuurhypotheken

De rente op verhuurhypotheken voor Ferax schommelt nu rond de 6,75%. Wij lenen daarom vaker van relaties en obligatiehouders geld met een hypotheekrecht op een van onze panden voor rond de 5% per jaar. De looptijden zijn 1 tot 3 jaar of desgewenst langer. Bedragen variëren momenteel van 300.000 tot 650.000 euro.

lees meer

Ferax Nieuws 30 juli | Nieuwe panden en voordeel obligatiehouders

U kunt inschrijven in Serie 4 zodat we nog meer mooie panden kunnen kopen. Het idee van Ferax is net als een samen beleggende vriendenclub. Iedereen legt geld in en een persoon beheert. Er wordt met dat geld en geld van de bank panden gekocht. De huur minus de kosten, de winst, wordt verdeeld. Als er wordt verkocht, wordt de opbrengst ook verdee ...

lees meer

Kunstofkozijnen voor de obligatiehouders

Via onze Bulgaarse stukadoor zijn we in contact gekomen met een Bulgaarse fabriek die kunststofkozijnen levert voor een erg aantrekkelijke prijs. Het gaat om Duits fabricaat dat in Bulgarije op maat wordt gemaakt. Zoals we het nu kunnen beoordelen, scheelt het 40%. Dat scheelt ons (en de obligatiehouders) aanzienlijk in de kosten van isolatie.

lees meer

Ferax sponsor Schaak Toernooi met Loek van Wely

Vrijdag 11 november was er het Groote Industrieele Schaaktoernooi op de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam. Grootmeester en ook Eerste-Kamerlid Loek van Wely speelde daar simultaan tegen 26 tegenstanders.

lees meer

Beleggen bij Ferax Vastgoed 6-7% of meer of sparen bij de bank 0%?

Als de spaarrente vrijwel 0% is, is het verhuren van kamers, studio’s en etages een goed alternatief. De vraag ernaar is zeer groot. Zelf beleggen geeft gedoe. Ferax Vastgoed neemt al uw zorgen uit handen. Het, hoge, rendement wordt elk kwartaal verdeeld onder de beleggers.

lees meer

Ferax Vastgoed 3 koopt voor Serie 3 appartementen in Velp

Ferax 3 koopt de laatste panden voor Serie 3

lees meer
Prospectus aanvragen