Nieuwsblog

Kamers in centrum Goes

Wie wil niet een kamer bewonen op de Kreukelmarkt, aan de Lange Kerkstraat en de Sint Adriaanstraat? Na een korte renovatie worden hier kamers opgeleverd en verhuurd. Aan de Sint Adriaanstraat komen 8 kamers, aan de Kreukelmarkt 5 en aan de Lange Kerkstraat 5 kamers en 1 appartement.

lees meer

Vastgoed en Corona

Vastgoed en Corona De wereld is behoorlijk op de kop gezet door het Coronavirus dat onverwacht de kop op stak. Wat is daarvan de invloed op de huizenmarkt? Het lijkt erop, blijkt uit een artikel in het AD van 27 mei, dat de verkoop van huizen juist groeit en met name in het segment met tuin en andere buitenruimte,

lees meer

Ferax investeert door deze zomer

Deze week hebben wij twee geheel verhuurde studentenhuizen aan de Diefsteeg in Leiden gekocht met kamers voor 9 studenten.

lees meer

Meedelen met winst op renovatie

Onze investeerders delen mee in de waardesprong die bij aankoop van een 'bouwval' na renovatie wordt gerealiseerd. De initiators van Ferax delen die winst met de investeerders. Als belegger hebt u normaal gesproken geen toegang tot deze lucratieve markt.

lees meer

Ferax Vastgoed verbouwt Wassenaarseweg Den Haag

Ferax gaat het afgebeelde voormalige kantoorpand op de Wassenaarseweg in Den Haag verbouwen naar woonfunctie en verhuren.

lees meer

Ferax Vastgoed gaat wonen boven winkels in Goes

Ferax Vastgoed is in Goes gestart met een Wonen boven Winkels project

lees meer

Veilige havens. Beleggers blijven investeren in huurwoningen, Ferax in verhuurde kamers

De afgelopen zes weken is ruim € 800 miljoen geïnvesteerd in Nederlandse huurwoningen. Ook Ferax Vastgoed investeert flink door. U kunt mee investeren door te beleggen in onze obligaties. U deelt 100% mee in de winst per jaar, maar ook bij verkoop. Alle winst wordt dus gedeeld. Het bruto aanvangsrendement is momenteel 7,7%.

lees meer

Rozen verwelken, schepen vergaan, maar huizen blijven staan

Vorige week heeft Premier Rutte het land weer toegesproken en maar liefst 8 miljoen mensen keken daarnaar. Iedereen zoekt een richting. Niemand heeft in zijn eentje invloed op het verloop van deze crisis.

lees meer

Ferax Vastgoed nieuwe aanwinst in Harlingen

Ferax Vastgoed heeft op 7 april 2020 een aan de Noorderhaven gelegen pand in Harlingen gekocht met 8 zelfstandige appartementen.

lees meer
Prospectus aanvragen

Bedankt voor uw belangstelling.

Mocht u vragen hebben of kennis willen maken?
Laat dan uw naam en telefoonnummer en/of email adres en wij zullen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen op: 071-519 11 20.

Wij horen graag van u,
Paul Vernooijs en Dave van Helsdingen