afm big afm small

Nieuwsblog

Ferax sponsor Schaak Toernooi met Loek van Wely

Vrijdag 11 november was er het Groote Industrieele Schaaktoernooi op de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam. Grootmeester en ook Eerste-Kamerlid Loek van Wely speelde daar simultaan tegen 26 tegenstanders.

lees meer

Beleggen bij Ferax Vastgoed 6-7% of meer of sparen bij de bank 0%?

Als de spaarrente vrijwel 0% is, is het verhuren van kamers, studio’s en etages een goed alternatief. De vraag ernaar is zeer groot. Zelf beleggen geeft gedoe. Ferax Vastgoed neemt al uw zorgen uit handen. Het, hoge, rendement wordt elk kwartaal verdeeld onder de beleggers.

lees meer

Ferax Vastgoed 3 koopt voor Serie 3 appartementen in Velp

Ferax 3 koopt de laatste panden voor Serie 3

lees meer

Ferax Vastgoed 3 koopt 12 studentenhuizen in Arnhem en Nijmegen

Ferax Vastgoed 3 heeft twaalf studentenhuizen en een winkel aangekocht. De panden liggen onder meer aan de Hommelstraat, de Karel van Gelderstraat en de Agnietenstraat in Arnhem en aan de Van Heutszstraat en Graslaan in Nijmegen. De beleggingswaarde van de portefeuille is circa 3,7 miljoen euro met een BAR (bruto aanvangsrendement) van 5,5%. Ferax ...

lees meer

Ferax steunt ondernemers Goes

Eind maart openden twee bekende ondernemers in Goes de ijssalon ‘Soft Vegan’ in een winkelpand aan de Lange Kerkstraat. Dit kleinste winkeltje van Goes (12m²) biedt volop ruimte voor de droom van ondernemers Gijs Catsman en Geo van Boven: het maken van goede en lekkere etensproducten voor mensen met bijvoorbeeld een glutenallergie of lactose-intole ...

lees meer

Gekocht: Haarlemmerstraat 4 te Leiden

Begin 2022 is Haarlemmerstraat 4 in Leiden aan Ferax geleverd voor Serie 3. Er komen na een verbouwing 6 studentes te wonen en beneden blijft een Dönerrestaurant. Ook handig voor de studenten.

lees meer

Vastgoed en inflatie

Wat is de invloed van inflatie, dus prijsstijgingen, op de waarde van vastgoed? Ons wordt geregeld gevraagd wat de invloed van inflatie is op de waarde van onze beleggingen. We hebben sinds kort weer met substantiële inflatie te maken. Boodschappen worden duurder en benzineprijzen en gasprijzen doen ook goed mee in de inflatiecijfers.

lees meer

Ferax Mokken voor Obligatiehouders

Wie wil er nou niet koffie drinken uit de Ferax Mok? Een aardigheidje voor de obligatiehouders. Wie wil niet elke dag herinnerd worden aan zijn of haar belegging bij Ferax?

lees meer

Prijsexplosie vastgoed?

Vorig jaar zijn de woningen met 15% in waarde gestegen. Wie daarvan profiteren, zijn de woningkopers. Beleggers in verhuurd vastgoed profiteren van waardering door andere beleggers. Ook daar zitten we dan goed, want er is de laatste jaren een run op verhuurd vastgoed ontstaan.

lees meer
Prospectus aanvragen