Nieuwsblog

Ferax in de krant

Wij zagen een artikel over Ferax in de Telegraaf. We nemen een link naar het artikel hieronder op. De beschrijving is positief maar de afsluiter heeft het over een luchtspiegeling. Wat ons opvalt is dat de schrijver een aantal zaken niet goed interpreteert. Wij hebben de opmerkingen tegen het licht gehouden.

lees meer

Laatste nieuws van Ferax Vastgoed 14 februari

Op donderdag 27 februari houden wij een voorlichtingsmiddag. Onze panden in Leiden van Serie A zijn allemaal opgeknapt en volledig verhuurd. Wij verhuren het liefst aan leden van studentenverenigingen. De bewoners zorgen dan zelf voor de opvolgende kamerbewoner als er eens iemand weggaat.

lees meer

Lopen door Zutphen

Het is altijd goed om om je heen te kijken als je door een stadje loopt. Zo kwamen we erachter dat zelfs in Zutphen kamers in verkamerde huizen worden verhuurd. De studenten uit Deventer gaan met de trein op en neer. Mooie oplossing voor de kamernood in Deventer.

lees meer

Voorschot op winstdeling blijft 5%

De rente van 4% wordt vergoed over bedragen tot € 25.000. Daarboven blijft het voorschot op de jaarlijkse winstdeling 5%. Ferax Vastgoed betaalt per kwartaal naar rato uit.

lees meer

Nieuwe aankopen Den Haag

Ferax Vastgoed 2 BV heeft op 1 november voor € 415.000, 3 verhuurde appartementen in Den Haag gekocht.

lees meer

Ferax Vastgoed 2 koopt appartement in Oegstgeest

Per 30 september is Ferax weer een appartement rijker, aan de Aert van Neslaan in Oegstgeest. Weer een passende woonruimte voor onze doelgroep. Met de 2 kamers is het geschikt voor iemand alleen of voor een stelletje. Ook prima voor expats.

lees meer

Negatieve rente? Niet bij Ferax!

Zes van de tien oudere spaarders halen hun geld van de bank als de rente op spaargeld negatief wordt. Dat meldt de ANBO in het AD van 23 september. Bij Ferax Vastgoed heeft u geen last van negatieve rente!

lees meer

Wij zijn uniek in Nederland. Ferax keert alle winst uit aan de beleggers

Ferax Vastgoed is een unieke fonds-initiator. Wij keren de volledige winst uit aan onze beleggers. Dat ziet u nergens anders in Nederland

lees meer

Ouders kopen samen met Ferax een huis

Ouders die een huis willen kopen voor hun studerende zoon of dochter, maar de zorg ervoor niet erbij willen hebben, kunnen samen met Ferax een huis kopen. Ferax doet het beheer en de verhuur en de ouders krijgen het rendement. Na het afstuderen verkoop je het aandeel in het pand voor de (hopelijk) inmiddels gestegen waarde terug aan Ferax.

lees meer
Prospectus aanvragen