afm big afm small

Prospectus aanvragen

Vraag prospectus aan

Vraag voor meer informatie geheel vrijblijvend de prospectus van Ferax Vastgoed aan.

We sturen de prospectus naar het ingevulde e-mailadres.
Velden met een * zijn verplicht.

Waarom beleggen met Ferax Vastgoed

Ferax belegt in goed verhuurde panden voor studenten en jonge werkenden. Het hoog en stabiel rendement keren wij 100% uit aan de beleggers.

Waarom investeert u ook in de obligaties van Ferax Vastgoed:

  • Social Impact: jongeren betaalbare woonruimte, u de opbrengst.
  • Gespreid beleggen in verhuurde woonruimte is een manier om vermogen veilig te stellen.
  • Van begin 2017 tot heden heeft Ferax Vastgoed een portefeuille verhuurd vastgoed opgebouwd van 29 verhuurde studentenhuizen, met 226 kamers, 93 appartementen, 3 woningen en 18 winkels (project wonen boven winkels), met 340 huurders.
  • De beleggingswaarde daarvan is circa 36 miljoen euro en het door beleggers bijeengebrachte vermogen nagenoeg €16.000.000.
  • U deelt in de jaarlijkse winst en de winst bij verkoop vanaf een investering van € 25.000.
  • Het voorschot op de winst van 4% wordt per kwartaal te betalen of naar keuze, herbelegd.
  • Onze panden staan op verschillende locaties, in een gespreide portefeuille.
  • De directie van Ferax heeft jarenlange ervaring, is zeer goed ingevoerd in de markt en belegt zelf mee.
  • De investering loopt vijf jaar, maar tussentijds kunt u uw obligaties aan anderen verkopen.

Dave van Helsdingen

Dave van Helsdingen (maart 1959) studeerde Sociaal- Economisch en Privaatrecht in Groningen (afgestudeerd in 1983). Vanaf 1984 werkte hij bij Jones Lang Wootton (nu Jones Lang Lasalle) in Rotterdam als makelaar in commercieel onroerend goed. Daarna als makelaar commercieel vastgoed bij Jacobus Recourt in Amsterdam en vanaf 1992 bij Nieboer Gemako in Den Haag. In 1996 trad hij in dienst bij Blauwhoed als commercieel projectontwikkelaar en vervolgens in 2000 bij Cushman Wakefield als directeur van hun kantoor in Rotterdam. Vanaf 2003 was hij met als basis Wassenaar, ook zijn geboorteplaats, zelfstandig makelaar in commercieel vastgoed, investeerder in vastgoed en projectontwikkelaar. Vanaf 2017 richten wij ons volledig op Ferax Vastgoed. 

Paul Vernooijs

Paul Vernooijs (december 1958) studeerde in Leiden respectievelijk Notarieel en Fiscaal Recht (afgestudeerd in 1983 en 1985). Begin 1985 werkte hij als belastingadviseur bij De Boer en Van Keulen (nu onderdeel van PWC) in Amsterdam. Eind 1986 werd hij zelfstandig als fiscaal en financieel adviseur en was eind jaren tachtig een van de eerste financieel planners van Nederland. Zijn belangstelling voor beleggen in vastgoed leidde er al vanaf midden jaren negentig toe dat hij ook financieringen verzorgde voor vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars waardoor hij ervaring opdeed met de beleggingsmarkt. Vanaf 2004 richtte hij zich op projectontwikkeling en transformeerde hij kantoren naar woningen, renoveerde woningen en verkocht die door en kocht diverse beleggingen aan. Na 2008 lag de nadruk van zijn werkzaamheden vanwege de toenmalige crisis in Nederland meer op fiscaal en financieel adviesterrein. Sinds 2010 was hij ondermeer actief voor vermogensbeheerders bij het opzetten van beleggingsmaatschappen in vastgoed, naast eigen activiteiten als belegger en projectontwikkelaar. Vanaf 2017 richten wij ons volledig op Ferax Vastgoed. 

Prospectus aanvragen