afm big afm small

Prospectus aanvragen

Vraag prospectus aan

Vraag voor meer informatie geheel vrijblijvend de prospectus van Ferax Vastgoed aan.

We sturen de prospectus naar het ingevulde e-mailadres.
Velden met een * zijn verplicht.

Waarom beleggen met Ferax Vastgoed

Ferax belegt in goed verhuurde panden voor studenten en jonge werkenden. Het hoog en stabiel rendement keren wij 100% uit aan de beleggers.

Waarom investeert u ook in de obligaties van Ferax Vastgoed:

  • Social Impact: jongeren betaalbare woonruimte, u de opbrengst.
  • Gespreid beleggen in verhuurde woonruimte is een manier om vermogen veilig te stellen.
  • Van september 2017 tot heden heeft Ferax Vastgoed belegd in 28 studentenhuizen met 197 verhuurde kamers, 95 appartementen, 3 woningen, met in totaal 352 verblijfsruimtes.
  • De beleggingswaarde daarvan is circa 30 miljoen euro en het door beleggers bijeengebrachte vermogen nagenoeg €14.500.000.
  • U deelt in de jaarlijkse winst en de winst bij verkoop vanaf een investering van € 25.000.
  • Met een voorschot van 4% wordt per kwartaal te betalen of naar keuze, herbelegd.
  • Onze panden staan op verschillende locaties, in een gespreide portefeuille.
  • De directie van Ferax heeft jarenlange ervaring en is zeer goed ingevoerd in de markt.
  • De investering loopt vijf jaar, maar tussentijds kunt u uw obligaties aan anderen verkopen.

Dave van Helsdingen

Dave van Helsdingen (maart 1959) studeerde Sociaal- Economisch en Privaatrecht in Groningen (afgestudeerd in 1983). Vanaf 1984 werkte hij bij Jones Lang Wootton (nu Jones Lang Lasalle) in Rotterdam als makelaar in commercieel onroerend goed. Daarna als makelaar commercieel vastgoed bij Jacobus Recourt in Amsterdam en vanaf 1992 bij Nieboer Gemako in Den Haag. In 1996 trad hij in dienst bij Blauwhoed als commercieel projectontwikkelaar en vervolgens in 2000 bij Cushman Wakefield als directeur van hun kantoor in Rotterdam. Vanaf 2003 is hij met als basis Wassenaar, ook zijn geboorteplaats, zelfstandig makelaar in commercieel vastgoed, investeerder in vastgoed en projectontwikkelaar.

Paul Vernooijs

Paul Vernooijs (december 1958) studeerde in Leiden respectievelijk Notarieel en Fiscaal Recht (afgestudeerd in 1983 en 1985). Begin 1985 werkte hij als belastingadviseur bij De Boer en Van Keulen (nu onderdeel van PWC) in Amsterdam. Eind 1986 werd hij zelfstandig als fiscaal en financieel adviseur en was eind jaren tachtig een van de eerste financieel planners van Nederland. Zijn belangstelling voor beleggen in vastgoed leidde er al vanaf midden jaren negentig toe dat hij ook financieringen verzorgde voor vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars waardoor hij ervaring opdeed met de beleggingsmarkt. Vanaf 2004 richtte hij zich op projectontwikkeling en transformeerde hij kantoren naar woningen, renoveerde woningen en verkocht die door en kocht diverse beleggingen aan. Na 2008 lag de nadruk van zijn werkzaamheden vanwege de toenmalige crisis in Nederland meer op fiscaal en financieel adviesterrein. Sinds 2013 is hij ondermeer actief voor vermogensbeheerders bij het opzetten van beleggingsmaatschappen in vastgoed, naast eigen activiteiten als belegger en projectontwikkelaar.

Prospectus aanvragen