afm big afm small

Nieuwsblog

Ferax investeert door deze zomer

Deze week hebben wij twee geheel verhuurde studentenhuizen aan de Diefsteeg in Leiden gekocht met kamers voor 9 studenten.

lees meer

Meedelen met winst op renovatie

Onze investeerders delen mee in de waardesprong die bij aankoop van een 'bouwval' na renovatie wordt gerealiseerd. De initiators van Ferax delen die winst met de investeerders. Als belegger hebt u normaal gesproken geen toegang tot deze lucratieve markt.

lees meer

Ferax Vastgoed verbouwt Wassenaarseweg Den Haag

Ferax gaat het afgebeelde voormalige kantoorpand op de Wassenaarseweg in Den Haag verbouwen naar woonfunctie en verhuren.

lees meer

Ferax Vastgoed gaat wonen boven winkels in Goes

Ferax Vastgoed is in Goes gestart met een Wonen boven Winkels project

lees meer

Veilige havens. Beleggers blijven investeren in huurwoningen, Ferax in verhuurde kamers

De afgelopen zes weken is ruim € 800 miljoen geïnvesteerd in Nederlandse huurwoningen. Ook Ferax Vastgoed investeert flink door. U kunt mee investeren door te beleggen in onze obligaties. U deelt 100% mee in de winst per jaar, maar ook bij verkoop. Alle winst wordt dus gedeeld. Het bruto aanvangsrendement is momenteel 7,7%.

lees meer

Ferax Vastgoed nieuwe aanwinst in Harlingen

Ferax Vastgoed heeft op 7 april 2020 een aan de Noorderhaven gelegen pand in Harlingen gekocht met 8 zelfstandige appartementen.

lees meer

Ferax Vastgoed in de krant

Wij zagen een artikel over Ferax in de Telegraaf. We nemen een link naar het artikel hieronder op. De beschrijving is positief maar de afsluiter heeft het over een luchtspiegeling. Wat ons opvalt is dat de schrijver een aantal zaken niet goed interpreteert. Wij hebben de opmerkingen tegen het licht gehouden.

lees meer

Laatste nieuws van Ferax Vastgoed 14 februari

Op donderdag 27 februari houden wij een voorlichtingsmiddag. Onze panden in Leiden van Serie A zijn allemaal opgeknapt en volledig verhuurd. Wij verhuren het liefst aan leden van studentenverenigingen. De bewoners zorgen dan zelf voor de opvolgende kamerbewoner als er eens iemand weggaat.

lees meer

Ferax Vastgoed: Lopen door Zutphen

Het is altijd goed om om je heen te kijken als je door een stadje loopt. Zo kwamen we erachter dat zelfs in Zutphen kamers in verkamerde huizen worden verhuurd. De studenten uit Deventer gaan met de trein op en neer. Mooie oplossing voor de kamernood in Deventer.

lees meer
Prospectus aanvragen