afm big afm small

Nieuwsblog

12 redenen waarom huurwoningen de beste belegging zijn

Geld van de bank, optimaliseren voor meer rendement, je kunt zelf beheren, mensen moeten altijd wonen, bewezen concept, (redelijk) stabiel en voorspelbaar, ongelooflijke variëteit aan huurwoningen, eenvoudig en duidelijk, goede deals mogelijk, marktkennis levert geld op, vele manieren om te profiteren, het gaat door ook als je er niet bent.

lees meer

Betaalbare woonruimte voor de groep ‘huren, huren, huren’

De Nederlandse woningmarkt is uitgegroeid tot een favoriet gespreksonderwerp op feestjes en partijen. Op zondag 12 september werd er zelfs geprotesteerd om aandacht te vragen voor de wooncrisis. Het Westerpark in Amsterdam stroomde vol.

lees meer

Ferax Vastgoed in De Bevelander

De Bevelander schrijft: "In Goes wordt woonruimte gerealiseerd boven winkels. Bouw van woningen boven winkels voor starters, singles en studenten. Op dit moment wordt woonruimte voor starters, singles en studenten gerealiseerd boven diverse winkelpanden in het centrum van Goes. Het vastgoedfonds dat dit project heeft opgepakt, Ferax Vastgoed, is op ...

lees meer

8% overdrachtsbelasting voor ouders die huis kopen voor studerend kind makkelijk te omzeilen

Als kinderen het huis kopen betalen ze vanwege de leeftijd 0% en de ouders lenen het bedrag van de aankoopsom en kunnen ook meteen die 100.000 euro schenken.

lees meer

Kamers in centrum Goes

Wie wil niet een kamer bewonen op de Kreukelmarkt, aan de Lange Kerkstraat en de Sint Adriaanstraat? Na een korte renovatie worden hier kamers opgeleverd en verhuurd. Aan de Sint Adriaanstraat komen 8 kamers, aan de Kreukelmarkt 5 en aan de Lange Kerkstraat 5 kamers en 1 appartement.

lees meer

Vastgoed en Corona

Vastgoed en Corona De wereld is behoorlijk op de kop gezet door het Coronavirus dat onverwacht de kop op stak. Wat is daarvan de invloed op de huizenmarkt? Het lijkt erop, blijkt uit een artikel in het AD van 27 mei, dat de verkoop van huizen juist groeit en met name in het segment met tuin en andere buitenruimte,

lees meer

Ferax investeert door deze zomer

Deze week hebben wij twee geheel verhuurde studentenhuizen aan de Diefsteeg in Leiden gekocht met kamers voor 9 studenten.

lees meer

Meedelen met winst op renovatie

Onze investeerders delen mee in de waardesprong die bij aankoop van een 'bouwval' na renovatie wordt gerealiseerd. De initiators van Ferax delen die winst met de investeerders. Als belegger hebt u normaal gesproken geen toegang tot deze lucratieve markt.

lees meer

Ferax Vastgoed verbouwt Wassenaarseweg Den Haag

Ferax gaat het afgebeelde voormalige kantoorpand op de Wassenaarseweg in Den Haag verbouwen naar woonfunctie en verhuren.

lees meer
Prospectus aanvragen