Nieuwsblog

Veilige havens. Beleggers blijven investeren in huurwoningen, Ferax in verhuurde kamers

De afgelopen zes weken is ruim € 800 miljoen geïnvesteerd in Nederlandse huurwoningen. Ook Ferax Vastgoed investeert flink door. U kunt mee investeren door te beleggen in onze obligaties. U deelt 100% mee in de winst per jaar, maar ook bij verkoop. Alle winst wordt dus gedeeld. Het bruto aanvangsrendement is momenteel 7,7%.

lees meer

Rozen verwelken, schepen vergaan, maar huizen blijven staan

Vorige week heeft Premier Rutte het land weer toegesproken en maar liefst 8 miljoen mensen keken daarnaar. Iedereen zoekt een richting. Niemand heeft in zijn eentje invloed op het verloop van deze crisis.

lees meer

Ferax Vastgoed nieuwe aanwinst in Harlingen

Ferax Vastgoed heeft op 7 april 2020 een aan de Noorderhaven gelegen pand in Harlingen gekocht met 8 zelfstandige appartementen.

lees meer

Ferax Vastgoed in de krant

Wij zagen een artikel over Ferax in de Telegraaf. We nemen een link naar het artikel hieronder op. De beschrijving is positief maar de afsluiter heeft het over een luchtspiegeling. Wat ons opvalt is dat de schrijver een aantal zaken niet goed interpreteert. Wij hebben de opmerkingen tegen het licht gehouden.

lees meer

Laatste nieuws van Ferax Vastgoed 14 februari

Op donderdag 27 februari houden wij een voorlichtingsmiddag. Onze panden in Leiden van Serie A zijn allemaal opgeknapt en volledig verhuurd. Wij verhuren het liefst aan leden van studentenverenigingen. De bewoners zorgen dan zelf voor de opvolgende kamerbewoner als er eens iemand weggaat.

lees meer

Ferax Vastgoed: Lopen door Zutphen

Het is altijd goed om om je heen te kijken als je door een stadje loopt. Zo kwamen we erachter dat zelfs in Zutphen kamers in verkamerde huizen worden verhuurd. De studenten uit Deventer gaan met de trein op en neer. Mooie oplossing voor de kamernood in Deventer.

lees meer

Voorschot van Ferax Vastgoed op winstdeling blijft 5%

De rente van 4% wordt vergoed over bedragen tot € 25.000. Daarboven blijft het voorschot op de jaarlijkse winstdeling 5%. Ferax Vastgoed betaalt per kwartaal naar rato uit.

lees meer

Ferax Vastgoed doet nieuwe aankopen Den Haag

Ferax Vastgoed 2 BV heeft op 1 november voor € 415.000, 3 verhuurde appartementen in Den Haag gekocht.

lees meer

Ferax Vastgoed 2 koopt appartement in Oegstgeest

Per 30 september is Ferax weer een appartement rijker, aan de Aert van Neslaan in Oegstgeest. Weer een passende woonruimte voor onze doelgroep. Met de 2 kamers is het geschikt voor iemand alleen of voor een stelletje. Ook prima voor expats.

lees meer
Prospectus aanvragen

Bedankt voor uw belangstelling.

Mocht u vragen hebben of kennis willen maken?
Laat dan uw naam en telefoonnummer en/of email adres en wij zullen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen op: 071-519 11 20.

Wij horen graag van u,
Paul Vernooijs en Dave van Helsdingen