afm big afm small

Nieuwsblog

Ferax steunt ondernemers Goes

Eind maart openden twee bekende ondernemers in Goes de ijssalon ‘Soft Vegan’ in een winkelpand aan de Lange Kerkstraat. Dit kleinste winkeltje van Goes (12m²) biedt volop ruimte voor de droom van ondernemers Gijs Catsman en Geo van Boven: het maken van goede en lekkere etensproducten voor mensen met bijvoorbeeld een glutenallergie of lactose-intole ...

lees meer

Gekocht: Haarlemmerstraat 4 te Leiden

Begin 2022 is Haarlemmerstraat 4 in Leiden aan Ferax geleverd voor Serie 3. Er komen na een verbouwing 6 studentes te wonen en beneden blijft een Dönerrestaurant. Ook handig voor de studenten.

lees meer

Vastgoed en inflatie

Wat is de invloed van inflatie, dus prijsstijgingen, op de waarde van vastgoed? Ons wordt geregeld gevraagd wat de invloed van inflatie is op de waarde van onze beleggingen. We hebben sinds kort weer met substantiële inflatie te maken. Boodschappen worden duurder en benzineprijzen en gasprijzen doen ook goed mee in de inflatiecijfers.

lees meer

Ferax Mokken voor Obligatiehouders

Wie wil er nou niet koffie drinken uit de Ferax Mok? Een aardigheidje voor de obligatiehouders. Wie wil niet elke dag herinnerd worden aan zijn of haar belegging bij Ferax?

lees meer

Prijsexplosie vastgoed?

Vorig jaar zijn de woningen met 15% in waarde gestegen. Wie daarvan profiteren, zijn de woningkopers. Beleggers in verhuurd vastgoed profiteren van waardering door andere beleggers. Ook daar zitten we dan goed, want er is de laatste jaren een run op verhuurd vastgoed ontstaan.

lees meer

Ferax sponsor Schaak Toernooi met Hans Böhm

Vrijdag 12 november was er het Groote Industrieele Schaaktoernooi op de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam. International Master Hans Böhm speelde daar simultaan tegen 24 tegenstanders.

lees meer

De woningprijzen blijven voorlopig nog wel stijgen

Stijgende prijzen komen door overbieden, lage rente, thuiswerken, lage woningproductie, stijgende prijzen en een hogere rente die de woningmarkt niet bereikt. Vastgoedmarkt, 21 oktober 2021.

lees meer

Voorstraat Harlingen geleverd

Op 1 oktober werd het pand aan de Voorstraat in Harlingen geleverd. Een buitenkans in de alsmaar stijgende markt die geheel ten goede komt aan de obligatiehouders van Ferax.

lees meer

12 redenen waarom huurwoningen de beste belegging zijn

Geld van de bank, optimaliseren voor meer rendement, je kunt zelf beheren, mensen moeten altijd wonen, bewezen concept, (redelijk) stabiel en voorspelbaar, ongelooflijke variëteit aan huurwoningen, eenvoudig en duidelijk, goede deals mogelijk, marktkennis levert geld op, vele manieren om te profiteren, het gaat door ook als je er niet bent.

lees meer
Prospectus aanvragen