afm big afm small

Rozen verwelken, schepen vergaan, maar huizen blijven staan

Vorige week heeft Premier Rutte het land weer toegesproken en maar liefst 8 miljoen mensen keken daarnaar. Iedereen zoekt een richting. Niemand heeft in zijn eentje invloed op het verloop van deze crisis.

Wel invloed heb je hoe je je vermogen beveiligt in deze tijden. De aandelenbeurzen gaan heftig op en neer. De huur van vastgoed zal stabiel blijven. Iedereen moet wonen en verhuur zal dit overleven. 

Als belegger zoek je een “veilige” plek voor je geld met een goed rendement. Die plek is verhuurde woningen. En dan de opbrengst daarvan welteverstaan. 
 

Wel of geen Corona virus, de huurders van Ferax blijven de huur de afgelopen maanden gewoon voldoen. Wij hebben beleggingen die voornamelijk gericht zijn op de verhuur aan studenten. Deze volgen nu in de kamer digitaal hun onderwijs of ze zitten nu bij hun ouders. Studenten houden hun kamer aan en kunnen met de studielening of ondersteuning van de ouders de huur opbrengen.

Wij verhuren trouwens niet zomaar aan iedereen een kamer, ouders staan garant en de studenten zelf huren als groep. Het sociaal verband maakt ook dat iedereen de huur betaalt.

 

Afbeelding bij Rozen verwelken, schepen vergaan, maar huizen blijven staan

Prospectus aanvragen

Bedankt voor uw belangstelling.

Mocht u vragen hebben of kennis willen maken?
Laat dan uw naam en telefoonnummer en/of email adres en wij zullen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen op: 071-519 11 20.

Wij horen graag van u,
Paul Vernooijs en Dave van Helsdingen