afm big afm small

Ferax Vastgoed Blog: Kopen en verhuren

Panden kopen en verhuren

Beleggen in verhuurde woningen

De eerste vraag is, waarom je wilt investeren in vastgoed. Gaat het om een maandelijks inkomen, de cashflow, of is het de bedoeling te sparen voor later, voor een eigen prepensioen, een periode dat je kunt gaan doen waar je zin in hebt. Mits goed aangepakt kan dat best lukken in 20 jaar.

Wil je investeren in vastgoed, dan is het prettig wanneer je de investeringsgelden een lange tijd kunt missen. Verhuurde woonruimte is niet van de ene op de andere dag te verkopen. Het heeft wel een vrij stabiele inkomstenstroom. Als het gaat om het jaarlijks rendement, een aanvullend inkomen of gewoon waardegroei dan is beleggen in vastgoed een goed idee.

Dan komt het punt of je het zelf gaat doen, wat heel goed mogelijk is als je grote bedragen achter de hand hebt. Als je twintig panden wilt hebben voor de verhuur maar daar het geld niet voor hebt dan kun je meedoen met een beleggingsfonds als Ferax Vastgoed. Die bundelt bedragen van vele beleggers om meerdere panden te kopen. Dat spreidt in soorten vastgoed, goed en redelijk renderend en verdeelt de risico's van bijvoorbeeld leegstand en onderhoud.

Afbeelding bij Ferax Vastgoed Blog: Kopen en verhuren

Investeren in vastgoed ingewikkeld?

Wij helpen u op weg met de uitleg over de meest gebruikte begrippen. We hebben jarenlang ervaring in beleggen in vastgoed en zijn bekend met alle regels en begrippen.

Bent u ergens een begrip tegengekomen op onze website en weet u niet wat dit betekent? Neem dan contact met ons op, dan leggen we 't u graag uit.

neem contact op
Prospectus aanvragen

Bedankt voor uw belangstelling.

Mocht u vragen hebben of kennis willen maken?
Laat dan uw naam en telefoonnummer en/of email adres en wij zullen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen op: 071-519 11 20.

Wij horen graag van u,
Paul Vernooijs en Dave van Helsdingen