afm big afm small

Beleg mee met Ferax Vastgoed

Maak het verschil: help jongeren aan woonruimte

Onder studenten, singles en starters op de woningmarkt is een groot tekort aan woonruimte. Ferax Vastgoed belegt in panden waarin kamers, studio’s en/of etages worden verhuurd. De uitstekende opbrengst per jaar en bij verkoop is voor de obligatiehouders. U het rendement, zij de betaalbare woonruimte. Vraag het prospectus aan: www.feraxvastgoed.nl/prospectus-aanvragen

U deelt volledig mee

Ferax Vastgoed 4 BV is opgezet als instrument voor gezamenlijke belegging. Als u € 25.000 of meer investeert, deelt u elk jaar en ook bij verkoop mee in het volledige rendement van Ferax. Er zijn geen kosten bij instappen en uitstappen. Bekijk de rekenvoorbeelden op www.feraxvastgoed.nl/hoe-het-werkt

Initiators beleggen mee

De initiators van Ferax, Dave van Helsdingen en Paul Vernooijs, beleggen zelf ook mee in Ferax en delen op die manier in de winst. Zij doen al het werk tegen de vastgestelde vergoeding. De directie van Ferax ontvangt alleen een managementvergoeding. Verder is er geen verschil met wanneer u zelf zou beleggen en al het werk zelf zou doen. Uw belang is ons belang!

Wat doet Ferax Vastgoed 4 met dat geld?

Van de nagenoeg 5 miljoen aan totaal uitgezet obligatiekapitaal, naar gelang ontvangst van de gestorte gelden, koopt Ferax Vastgoed 4 BV, verhuurde huizen en huizen die na verbouwing kamergewijs kunnen worden verhuurd. Ook kopen wij appartementen, die verhuurd kunnen worden aan bijvoorbeeld expats. Dat doen wij in Leiden, Den Haag en gemeentes in die omgeving, maar ook ad hoc in andere gebieden, als zich daar een goede investeringskans voordoet. In vijf jaar tijd (september 2017 tot september 2022)  heeft Ferax Vastgoed belegd in 26 studentenhuizen met 170 verhuurde kamers, 92 appartementen, 3 woningen, met in totaal 322 verblijfsruimtes. Bekijk de panden op www.ferax.nl/onze-panden

Werkwijze Ferax

De panden kopen wij het liefst in uitgewoonde staat. Met de verbouwing realiseren we een hogere huurwaarde ten opzichte van het geïnvesteerde bedrag dan de huurwaarde van kant-en-klare verhuurklare panden. De waarde is na verbouwing ook meteen hoger dan de investering. Wij mikken op panden met aanschafkosten inclusief verbouwing die een huur van circa 7% à 8% zullen opbrengen. Dat kan. Dat hebben we in de vorige fondsen ook gedaan.

Wettelijke huur geeft goed rendement

De hoogte van de huur is wettelijk geregeld. Voor kamers geldt een maximale huurprijs, afhankelijk van woonoppervlak en voorzieningen. Ook met deze maximale huur valt een goed rendement te maken. De kamerbewoners hebben een betaalbare woonruimte en u het rendement.

Belastingheffing over uw investering

Indien u een particulier belegger bent, zal uw belegging in Box 3 vallen. Uw belastingadviseur kan u daarover informeren. Ferax is daarvoor niet verantwoordelijk.

Uitgifte door Ferax Vastgoed 4 BV Obligatielening Serie 4

Grootte: € 4.999.000
Obligaties van nominaal € 1.000
Rentevergoeding 4% per jaar. U deelt 100% mee in de winst per jaar, de huur minus de kosten, vanaf een investering van € 25.000. Ook bij verkoop. Ferax is uniek met deze winstdeling.

Contactgegevens

Ferax Vastgoed 4 BV, Wilhelminapark 17, 2342 AD Oegstgeest
info@feraxvastgoed.nl, Telefoon: 071 5191120.

Lees eerst het volledige prospectus en schrijf u daarna pas in.

Bel mij terug

Wij hebben een belteam dat uw vragen beantwoordt.

Download de PDF

Wil je de handout liever uitprinten om op je gemak de handout te lezen?

Download handout

Prospectus aanvragen