Investeer ook in Wonen boven Winkels in Goes

Uitstekend rendement

Verbouwen en verhuren van lege ruimte boven winkels geeft tegen een relatief lage investering, een uitstekend rendement. Investeer mee met Ferax Vastgoed. Naast de opbrengst van onze andere panden geniet u ook de opbrengst van de panden in Goes. Het rendement na verbouwing en verhuur op de panden in Goes is begroot op 8,5%. Dat is het aanvangsrendement bij de investering van € 1.650.000 en de aanvangshuur van € 140.000.

Ferax verdeelt alle opbrengsten onder de investeerders.

Met deze investeringen wordt nieuw leven in de Goese binnenstad geblazen. Dat is sociaal verantwoord beleggen.

Ook in Goes staan veel ruimtes boven winkels in belangrijke mate leeg. Dat is jammer, want er kunnen ook mensen wonen. En dan met name jongeren, want de meeste gezinnen zullen niet in de binnenstad willen wonen, hoewel ook daar niets op tegen is. Ferax Vastgoed investeert in verhuurde panden en verdeelt het rendement onder haar beleggers. 

Wij nodigen Goesenaren uit om mee te investeren door obligaties van Ferax Vastgoed te nemen. Uiteraard kunnen ook andere belangstellenden investeren. U investeert niet alleen in de panden in Goes, maar in de totale portefeuille van Ferax Vastgoed 2 BV. Er is dus een brede spreiding over meerdere panden en plaatsen.

De Goese binnenstad is gewild om in te wonen. Wonen boven winkels is een uitkomst. Als belegger moet je die winkels kopen en verbouwen. Daar is ervaring in projectontwikkeling voor nodig. Ferax Vastgoed heeft dat allemaal in huis.

Wij kopen het liefst leegstaande panden. Vaak moet een nieuwe opgang naar boven worden gemaakt. Dat kan meestal niet als de winkel nog verhuurd is. De winkelruimte op de begane grond wordt kleiner door het creëren van een woonruimte aan de achterkant van het pand. De (kleinere) winkelruimtes die overblijven, zijn makkelijker te verhuren, dan de voormalige grotere.

Voor meer informatie mailt u naar info@feraxvastgoed.nl

Prospectus aanvragen

Interesse in beleggen?

Vraag dan de prospectus aan!
Vul uw gegevens in en wij mailen de prospectus naar het ingevulde e-mailadres.

vraag prospectus aan

Sint Adriaanstraat 13-15 Goes

Kreukelmarkt 7 Goes

Lange Kerkstraat 40 Goes

In de Goese binnenstad wordt vrijwel niet gewoond

Als je in de winter 's avonds door Goes loopt, valt het op dat er vrijwel nergens licht brandt boven de winkels. Er staat boven zo'n winkel dan toch al gauw 100 tot 150 vierkante meter leeg. Dat is het oppervlak van een gemiddelde eengezinswoning. Tegelijkertijd zijn er vele jongeren die graag in de binnenstad zouden willen wonen. Bij veel winkels kan wonen erboven niet makkelijk gerealiseerd worden, omdat het winkelfront over de hele breedte loopt en er geen toegang van buitenaf is voor de bovengelegen etages. Winkelverhuurders kunnen (konden vroeger) veel meer huur krijgen voor die extra meters en sloten daarom de etages af. Soms worden die als opslag gebruikt door de winkel.

Er staan ook in Goes genoeg winkels leeg

Het creëren van woningen boven winkels is het eenvoudigst te doen als de winkel eronder ook leeg staat en het pand te koop is. Er staan genoeg winkels leeg en vaak zijn die panden wel te koop. Ferax Vastgoed koopt zo'n pand, brengt een extra voordeur aan en verbouwt de verdiepingen naar kamers of kleinere studio's al naar gelang waar het gebouw zich toe leent. Op de begane grond blijft een kleine winkel over, terwijl aan de achterkant van de winkel ook een kamer of studio wordt gerealiseerd. Kleine winkels zijn meestal wel goed te verhuren. Het bestemmingsplan zou wonen in de winkelstraten wel toestaan, maar wij vinden dat je het straatbeeld intact moet houden.

Onze behaalde rendementen

Ferax Vastgoed in de PZC

Begin juli was te lezen in de Provinciale Zeeuwse Courant:

'Achttien nieuwe kamers boven winkels in de binnenstad van Goes
De gemeente probeert dat al jaren te stimuleren, met wisselend succes. Ontwikkelaar Ferax wil nu grote stappen gaan zetten.'

'Het beleggen in vastgoed om daar kamers en studio’s in te gaan verhuren, doet Ferax met geld van particuliere investeerders. Het mes snijdt aan twee kanten. Onze investeerders behalen een mooi rendement en jongeren hebben betaalbare woonruimte. In dit geval ook nog op een heel mooie locatie, namelijk de binnenstad van Goes.'

'Ferax Vastgoed heeft als eerste activiteit in Goes een koopovereenkomst gesloten met betrekking tot drie panden, aan de Lange Kerkstraat (5 kamers), de Kreukelmarkt (5 kamers) en de Sint-Adriaanstraat (8 kamers).

De toekomstige kamers variëren in grootte van 10 tot 25 vierkante meter. Badkamer, toilet en keuken zullen veelal gedeelde voorzieningen worden.'

'Werkende jongeren
Architectenbureau RoosRos tekende voor het nieuwe in- en exterieur van de panden. De toekomstige kamers zijn niet alleen interessant voor studenten. Ook voor werkende jongeren kan zo’n kamer een mooie eerste stap buiten het ouderlijk huis zijn. Ferax wil in de toekomst meer panden in de binnenstad kopen om er kamers boven te maken. Maar ze liggen niet voor het oprapen.'

 

Prospectus aanvragen

Prospectus aanvragen

Bedankt voor uw belangstelling.

Mocht u vragen hebben of kennis willen maken?
Laat dan uw naam en telefoonnummer en/of email adres en wij zullen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen op: 071-519 11 20.

Wij horen graag van u,
Paul Vernooijs en Dave van Helsdingen