Beleggen in verhuurde woonruimte: rendement 8% plus

Bereken uw rendement

Gemakkelijk instappen kan al vanaf €1000,-

inleg wordt in 5 jaar

Bij een winst van 8%

{{ price1 }}

Niet mogelijk

Bij een winst van 10%

{{ price2 }}

Niet mogelijk

Prospectus aanvragen

Beleggen in vastgoed, nu voor iedereen!

  • Met Ferax belegt u mee in panden zonder ernaar om te kijken

  • Ferax verhuurt woonruimte aan studenten, singles en starters in en rondom Leiden en Den Haag

  • Ferax verdeelt het gehele rendement, per jaar en bij verkoop, onder de beleggers

  • De initiators van Ferax beleggen zelf mee

Ferax Vastgoed Obligaties open voor inschrijving

Samen met Ferax Vastgoed belegt u in woningen, appartementen en huizen voor kamergewijze bewoning. Ferax verhuurt die en deelt met u de volledige opbrengst. Dat is uniek in Nederland. Uw rendement beloopt daarmee al snel 8% of meer per jaar.


Dat komt door de hefboom van financieren. De huur beloopt rond de 7-8%. Aan de bank betalen we rond de 3,5%. Op het geleende bedrag maken wij extra winst en dat verhoogt het rendement.


De obligaties hebben een looptijd van 5 jaar. Ze lopen vanaf mei 2019 en worden in 2024 afgelost. De obligaties zijn verhandelbaar en als onze liquiditeit het toelaat, koopt Ferax de obligaties van u in om ze later weer uit te zetten.


Deelnemen is simpel. U schrijft in op de obligatielening voor een of meerdere obligaties van 1.000 euro per stuk. Na onze bevestiging maakt u de inleg over en bent u obligatiehouder. U ontvangt een vergoeding van 5%, en als u 25.000 euro of meer inlegt, deelt u 100% mee in het rendement, ook bij verkoop van panden.


Ferax Vastgoed is begonnen in 2016 en belegt sinds januari 2017. Hoe dat werkt hebben wij uitgelegd in het prospectus. Deze is op deze pagina te downloaden.


Vraag de prospectus aan en meld u aan!

Obligatiemeter

€0
€4.999.000

De panden van Ferax Vastgoed

Ferax verhuurt woonruimte aan studenten, singles en starters voornamelijk in en rondom Den Haag en Leiden.

Nieuwsblog

Vastgoed en Corona

Vastgoed en Corona De wereld is behoorlijk op de kop gezet door het Coronavirus dat onverwacht de kop op stak. Wat is daarvan de invloed op de huizenmarkt? Het lijkt erop, blijkt uit een artikel in het AD van 27 mei, dat de verkoop van huizen juist groeit en met name in het segment met tuin en andere buitenruimte,

lees meer

Ferax investeert door deze zomer

Deze week hebben wij twee geheel verhuurde studentenhuizen aan de Diefsteeg in Leiden gekocht met kamers voor 9 studenten.

lees meer

Meedelen met winst op renovatie

Onze investeerders delen mee in de waardesprong die bij aankoop van een 'bouwval' na renovatie wordt gerealiseerd. De initiators van Ferax delen die winst met de investeerders. Als belegger hebt u normaal gesproken geen toegang tot deze lucratieve markt.

lees meer
Prospectus aanvragen

Bedankt voor uw belangstelling.

Mocht u vragen hebben of kennis willen maken?
Laat dan uw naam en telefoonnummer en/of email adres en wij zullen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen op: 071-519 11 20.

Verstuur

Wij horen graag van u,
Paul Vernooijs en Dave van Helsdingen